fitness-galati@4x

Tu alegi disciplinele preferate la ONEGYM! A doua este la jumătate de preț!

ONE + 1/2 FOR FREE!

Vrei la fitness dar și la indoorcycling, sau poate la aerobic și yoga? La ONEGYM tu alegi disciplinele preferate! A doua este la jumătate de preț!

COMBINĂ CLASELE ȘI OBȚINE REZULTATE MAI RAPID

Rezutatele excelente apar inevitabil atunci când combini antrenamentele, însă fii atent să alegi în funcție de nivelul tău!

În cazul în care ești începător poți combina clase care te solicită mai puțin comparativ cu altele la care vei lucra intens fiecare părticică a corpului, însă asta nu înseamnă că trebuie să te limitezi. Pe măsura ce vei crește rezistența vei putea încerca orice clasă. Doar de tine depinde!

De exemplu, dacă ești pentru prima dată într-o sală de fitness îți recomandăm să începi cu fitness și clasa BODY PUMP unde îți vei îmbunătăți rezistența fizică și vei exersa mișcările de bază, precum genuflexiunile, fandările și ridicările de greutăți, extrem de utile pentru orice începător.

Dacă deja ești un împătimit al mișcării poți combina clase precum Indoor Cycling și Perfect Body sau Indoor Cycling și Pilates. De tine și de obiectivele tale depinde cum vei alege cele mai potrivite clase.

Dacă însă nu știi ce clase să alegi te așteptăm la ONEGYM, unde antrenorii te vor ghida și te vor învăța cum să combini în avantajul tău cele mai eficiente clase.

TE AȘTEPTĂM LA ONEGYM!