INTERVAL@4x

Tu alegi disciplinele preferate la ONEGYM! A doua este la jumătate de preț!

AI 50% REDUCERE LA AL DOILEA ABONAMENT!

Vrei la Fitness dar și la Indoor Cycling, sau poate la Aerobic și Zumba? La ONEGYM tu alegi disciplinele preferate! A doua este la jumătate de preț!

COMBINĂ CLASELE ȘI OBȚINE REZULTATE MAI RAPID

Rezutatele excelente apar inevitabil atunci când combini antrenamentele, însă fii atent să alegi în funcție de nivelul tău!

În cazul în care ești începător poți combina clase care te solicită mai puțin comparativ cu altele la care vei lucra intens fiecare părticică a corpului, însă asta nu înseamnă că trebuie să te limitezi. Pe măsura ce vei crește rezistența vei putea încerca orice clasă. Doar de tine depinde!

De exemplu, dacă ești pentru prima dată într-o sală de fitness îți recomandăm să începi cu fitness și clasa Pilates unde îți vei îmbunătăți rezistența fizică și vei întări musculatura, precum și flexibilitatea!

Dacă deja ești un împătimit al mișcării poți combina clase precum Indoor Cycling și CrossBox sau Indoor Cycling și Bag Box. De tine și de obiectivele tale depinde cum vei alege cele mai potrivite clase!

Dacă însă nu știi ce clase să alegi te așteptăm la ONEGYM, unde antrenorii te vor ghida și te vor învăța cum să combini în avantajul tău cele mai eficiente clase.

Nu uita însă că reducerea se acordă abonamentului mai ieftin și nu se aplică pentru clasele Yoga, Body Pump, Perfect Body și Pilates cu Marilena Zaharia.

TE AȘTEPTĂM LA ONEGYM!