workshop pilates max ratta Galați

Participă la WORKSHOPUL “The Art of Teaching Pilates” susținut de MAX RATTA la ONEGYM

Pe 2 Septembrie, ONEGYM va găzdui un super workshop Pilates, susținut de master trainerul Max Ratta!

The Art of Teaching Pilates a fost special creat pentru practicanții de Pilates ce au ca obiectiv îmbogățirea cunoștințelor despre tehnica Pilates dar și pentru instructorii ce doresc să-și îmbunătățească tehnica de predare și să-și dezvolte abilitățile de comunicare eficientă și relaționare cu clienții.

Max Ratta este în industria fitness-ului de mai bine de 20 de ani. Master trainer , consultant de fitness, personal trainer şi profesor de educaţie fizică, a obţinut calificări de instructor FILPJK şi FIPCF la Şcoala de Sport la C.O.N.I. Cariera lui profesională şi pregătirea se împart între Italia şi extern, a fost director şi instructor de fitness la cele mai mari companii de nave de croazieră mondiale (COSTA CROCIERE, PRINCESS şi ROYAL CARIBBEAN) a colaborat cu firme naţionale şi internaţionale ca şi consultant şi personal trainer. Pasiunea lui pentru Pilates a început în anul 2004, din nevoia de a crea o susţinere pentru celelalte sporturi şi de a găsi un echilibru al posturii. In 2005 primeşte primul certificat de trainer european în PILATES MATWORK la Academia de Sport din Londra. În 2009 după o lungă perioada de formare şi antrenamente, a absolvit Facultatea Clinical Pilates din Torino, Italia, devenind astfel master trainer de Pilates pentru antrenamentul la saltea dar şi pentru cel pe Reformer. In 2010 îşi realizează proiectul “Perfect Studio Pilates” un studio specific dedicat PILATES – ului. Max este trainer certificat de Body and Flow Pilates, una dintre organziațiile de top, recunoscută la nivel mondial pentru excelența programelor oferite.

PROGRAMUL WORKSHOPULUI

9.00 Check-in
9.30 Master class 1 – Creative Pilates
11.00 Pauză de cafea
11.15 Seminar “Pilates și osteoporoza”
– planificarea unui antrenament pentru persoanele cu osteoporoză și afecțiuni ale coloanei
– seminar interactiv: studiu de caz cu demonstrații, crearea unui program de exerciții pentru persoanele cu afecțiuni ale coloanei vertebrale
13.00 Pauză de masă
14.00 Master class 2 – Advanced Pilates
15.30 Pauză de cafea
15.45 Arta predării Pilates
– Nivelul 1: explicarea indicațiilor tehnice. Cueing-ul verbal
– Nivelul 2: indicații cu privire la respirația corectă în Pilates
– Nivelul 3: cuvinte cheie. Tehnici de predare adaptate în funcție de caracteristicile clientului (nivel, aptitudini, restricții sau probleme medicale)
Seminar interactiv cu grupuri mici. Simularea unor clase creative.
17. 00 Încheierea workshopului. Înmânarea certificatelor de participare.

Pentru detalii și înscrieri: 0730 409 509 sau http://academy.wellzon.ro/pilatesgalati.html