tv one gym@4x

Fii activ și câștigă premiile ONEGYM!

Are you ready for holiday presents?

Fii activ în luna decembrie, vino la sală și bucură-te de premiile oferite de ONEGYM FOR EVERYONE! Ți-am pregătit multe surprize de care să te bucuri chiar de sărbători!

câștigă premiile ONEGYM

Orice abonament încheiat în perioada 7.12 – 20.12 te înscrie automat în tombola “Get ready for holiday presents”! Iată ce premii poți câștiga:

voucher vacanță în valoare de 350 euro

Cu voucherul de vacanță ONEGYM pleci unde vrei tu, cu cine vrei tu și când vrei tu! Acesta poate fi utilizat ca discount la achiziționare de pachete turistice externe si are valabilitate timp de 6 luni de la desemnarea câștigătorului.

voucher 500 lei consumație Union Jack Studio

Pentru că tu și cei dragi ție meritați o petrecere pe cinste de sărbători, ți-am pregătit ca premiu voucherul de 500 lei pe care îl poți valorifica la Union Jack Studio în termen de 90 zile.

brad complet echipat

Bucură-te de magia Crăciunului și strânge-ți prietenii în jurul bradului. Poți câștiga unul complet echipat la ONEGYM.

Ședință criolipoliză și pachet  Vela Shape aBeauty

Știm că abia aștepți să te înfrupți din bunătățile pregătite de sărbători, însă anul acesta o poți face fără grija kilogramelor câștigate în plus pentru că știi sigur că vei scăpa de ele prin antrenamentele la sală și ședința de criolipoliză și pachetul Vela Shape oferite ca premii de aBeauty.

Câștigătorii vor fi extrași prin intermediul siteului www.random.org în data de 23.12.2017, numai după ce în data de 21.12.2017 lista tuturor participanților a fost făcută publică pe pagina de Facebook ONE GYM Galati.

Nu uita să consulți regulamentul complet aici.