Ce beneficii îți aduce Ashtanga Vinyasa Yoga?

Ce BENEFICII îți aduce Ashtanga Vinyasa Yoga?

Ce înseamnă Yoga?

Yoga este o practică indiană străveche care odată înțeleasă și executată corect te ajută să păstrezi echilibrul dintre minte și corp. Considerată de unii o artă, de alții o disciplină esențială, Yoga este despre autocunoaștere și autocontrol, dar și despre un corp sănătos, armonios și flexibil.

De ce să practici Yoga?

Prin practicarea disciplinei Yoga eliberezi potențialul minții, al sufletului și al musculaturii. Este drumul către un stil de viață sănătos, fericire și împlinire interioară, dar și secretul unui corp sculptat. Fiecare postură (asana) de yoga implică în mod direct toți mușchii corpului, iar exercițiile fizice specifice te vor ghida cu blândețe către propriul sine. Practicând Yoga îți vei depăși limite, astfel încât la sfârșitul fiecărei ședințe vei radia tinerețe și vitalitate, cunoaștere și stare de bine!

Ce este Ashtanga Vinyasa Yoga?

Ashtanga Vinyasa este un stil dinamic de Yoga care folosește respirația pentru a fluidiza și echilibra mișcarea și trecerea dintr-o postură în alta. Alături de respirație și de postură, stilul Ashtanga Vinyasa canalizează atenția într-un singur punct, favorizând acel echilibru dintre stabilitate și suplețe.

Ce BENEFICII îți aduce Ashtanga Vinyasa Yoga?

În plan FIzic

 • crește masa musculară și densitatea osoasă
  elimină țesutul adipos în exces și alungește fibra musculara
  îmbunătățește întreg sistemul circulator, ajutând astfel la ameliorarea celulitei
  crește flexibilitatea coloanei și întărește discurile intervertebrale
 • stimulează glanda pituitară care are impact asupra efectelor îmbătrânirii timpurii

În plan emoțional

 • scade cantitatea hormonilor de stres (adrenalina și cortizolul) și crește cantitatea de serotonină (hormonul fericirii), fiind cel mai eficient instrument de gestionare a stres-ului
 • relaxează sistemul nervos
 • reduce stările de anxietate și depresia

În plan mental

 • Cultivarea capacitatea de concentrare care te menține în momentul prezent
 • Educă voința

Unde poți practica Ashtanga Vinyasa Yoga?

Ana Marin este instructor certificat 200 Hr, acreditat Yoga Alliance USA si Yoga Alliance UK și vă așteaptă la ONEGYM  să descoperiți secretele claselor de Ashtana Yoga în fiecare MARȚI și JOI, de la ora 20.00 sau SÂMBĂTĂ de la ora 10.30. De asemenea, sunt disponibile și ședințele de private yoga. Întreabă mai multe detalii la recepție.