fitness

Tu știi ce BENEFICII ai la abonametele de FITNESS 4 luni și 1 an?

Ai zeci de motive să vii la FITNESS la ONEGYM

Intră în lumea ONEGYM și descoperă nenumărate motive să te antrenezi în sala de fitness! Îți  punem la dispoziție 3 pachete. Alege-l pe cel mai potrivit ție!

FITNESS 1 MONTH

Cu pachetul ONEGYM FITNESS ONE MONTH ai acces nelimitat la fitness la prețul de 129 lei/lună. În plus, primești acces gratuit la aplicația ONEGYM unde poți accesa diferite tipuri de antrenament și monitoriza activitatea în sala de fitness.

FITNESS 4 MONTHS

4 luni de antrenament înseamnă timpul perfect în care poți obține rezultate vizibile la sală și un corp așa cum ți-l dorești! Alege pachetul ONEGYM FITNESS 4 MONTHS și primești, pe lângă beneficiile pachetului 1 MONTH:

  • acces la modulul PRO al aplicației ONEGYM
  • card de acces gratuit
  • posibilitatea de freeze abonament pentru 2 săptămâni
  • 4 invitații la Fitness 1 zi pe care le poți oferi cadou
  • la alegere: 1 shaker ONEGYM sau lacăt pentru vestiar sau premiul surpriză roata norocului

În plus, dacă optezi pentru abonamentul FITNESS 4 MONTHS vei achita doar 99 lei/lună.

FITNESS ONE YEAR

Pentru că știm că îți dorești un stil de viață sănătos, orientat către mișcare pentru tot anul, îți punem la dispoziție abonamentul FITNESS ONE YEAR cu ajutorul căruia te poți bucura de cel mai mic preț la FITNESS: 79 lei/lună.

Nu uita însă că ai posibilitatea de freeze abonament 1 lună, pentru perioadele când vei pleca în concediu și 12 invitații FITNESS 1 DAY pentru cei dragi ție, plus toate celelate beneficii oferite și de pachetul FITNESS 4 MONTHS.

Nu mai sta pe gânduri și hai la ONEGYM! Te așteptăm la recepție pentru toate detaliile și sfaturi despre cum să alegi cel mai potrivit pachet de FITNESS pentru tine!