2H9A3043@4x

Antrenamentul CROSSBOX

 

Ce este CROSSBox?

CrossBox înseamnă mișcări constante și variate, efectuate la intensitate ridicată. Toate antrenamentele CrossBox se bazează pe mișcări funcționale și combină cele mai importante exerciții din gimnastică, haltere, alergare, canotaj și multe altele.

De ce toate aceste exerciții?

 Pentru că ele te ajută să execuți mișcările de bază ale vieții, pe care, indiferent de condiția ta fizică va fi necesar să le realizezi. De exemplu, știai că atunci când te așezi sau ridici de pe scaun execuți de fapt o genuflexiune sau atunci când ridici ghiveciul acela mare cu flori faci de fapt o îndreptare?

Nu uita că poți testa GRATUIT această disciplină, în fiecare zi alături de antrenorul Edi Bujor!

Cum se desfășoară un antrenament CROSSBOX?

CrossBox este un antrenament ce necesită mult entuziasm și determinare. Tehnic vorbind, CrossBox este un program de antrenament de grup, mereu variat ce te pregătește pentru orice, folosind mereu jocuri antrenante și competiții între participanții la clasă.

Acesta se desfășoară într-o singura oră, îndrumat de un antrenor personal sau mai mulți și folosește scheme de antrenament afișate pe table de board care se desfășoară contracronometru.

La prima ședință, antrenorul te va „testa”, pentru a afla la ce nivel ești. El te va învăța toate mișcările de bază (dacă este nevoie), apoi vei începe exercițiile. Bineînțeles, nu vei începe cu mișcări complicate, la o intensitate ridicată decât dacă ești pregătit.

Ce rezultate poți avea dacă te antrenezi la CROSSBOX?

Ceea ce distinge CrossBox de restul metodelor de antrenament este faptul că vizează toate cele 10 domenii ale condiției fizice:

  • echilibru;
  • precizie;
  • putere;
  • viteză;
  • agilitate;
  • coordonare;
  • forță;
  • vitalitate;
  • flexibilitate;
  • rezistență (respiratorie și cardiovasculară);

Așadar, cu cât lucrezi mai mult într-o perioadă de timp cât mai redusă sau cu cât este mai mare gradul de dificultate al exercițiilor, cu atât efortul va fi mai intens.

Prin CrossBox, vei lucra tot corpul și vei scădea riscul unei accidentări viitoare prin transferul presiunii dinspre coloană și articulații spre musculatură. Vei dezvolta întreaga musculatură, fără să pui accent pe acei muschi solicitați prea puțin în viața de zi cu zi – spre deosebire de culturism – iar corpul tău va arăta armonios. Adrenalina va fi prezentă în timpul antrenamentelor iar endorfinele eliberate după acestea te vor menține într-o stare de bine timp de câteva ore! Dacă practici sport de performanță vei observa în scurt timp o creștere a forței și a vitezei de reacție.

De ce să alegi CROSSBOX?

Iată câteva dintre motive:

1.    Diversitate: niciun antrenament de CrossBox nu este identic cu un altul. Așadar, plictiseala iese din discuție!

2.    Te va ajuta să-ți depășești limitele! Antrenamentele CrossBox sunt atât de intense încât te vor provoca în fiecare secundă să-ți depășești limitele și să fii mai bun!

3.    Confuzie, într-un sens pozitiv. În antrenamentele CrossBox se trece de la o mișcare la alta într-un ritm atât de alert încât mușchii tăi nu vor avea timp să se obișnuiască. Iar acest lucru este cheia dezvoltării continue a musculaturii.

Dacă ești curios să testezi antrenamentele CrossBox, te așteptăm la ONEGYM For Everyone, unde poți beneficia inclusiv de clase demonstrative gratuite de CrossBox.

Întreabă mai multe detalii la recepție. 

PROGRAM CROSSBOX: 

LUNI – VINERI : 09.00, 10.00, 12.00, 17.00