STONG BY ZUMBA

Testează noile clase STRONG BY ZUMBA® din 15 septembrie la ONEGYM For Everyone!

Ce este STRONG de Zumba®?

STRONG de Zumba® este o clasă revoluționară de intensitate crescută, care se desfășoară pe o muzică antrenantă și este perfectă pentru a vă ajuta să atingeți chiar și cele mai dificile obiective propuse în sala de fitness.

Față de programele de exerciţii obişnuite, STRONG by Zumba® combină mişcări diferite cu impact cardiovascular crescut într-un program intensiv de dezvoltare a forţei şi rezistenţei la efort. Aceasta îmbină cu succes exerciţiile în care folosești propria greutate corporală cu dezvoltarea musculară și arde grăsimile în timp ce creşte anduranţa şi sunt depăşite limitele fizice.

Fiecare genuflexiune, fiecare fandare sau săritură sunt perfect sincronizate cu muzica antrenantă și te va motiva să reziști până la ultima repetare, ba chiar să faci încă cinci în plus. Practic, fiecare mişcare are un sunet unic, ceea ce îţi fixează în minte exercițiile şi te ajută să ai cursivitate în antrenament, fără să fii nevoit să urmăreşti în permanență instructorul.

Într-o singură oră de STRONG by Zumba® vei arde calorii în timp ce vei tonifia musculatura brațelor, picioarelor, abdomenului și glutei. Mișcările și exercițiile explozive, cum ar fi alergare pe loc cu genunchii la piept, loviturile împrumutate din box şi alte sporturi de contact, genuflexiunile, flotările efectuate din săritură şi alte mişcări cu impact mare asupra musculaturii sunt perfect sincronizate cu muzica, revoluţionând tot ceea ce ştim despre clasele de tonifiere şi cardio.

De ce să începi antrenamentele STRONG BY Zumba®?

  • TONIFICĂ întregul corp

Abdomenul, picioarele, mușchii glutei și ai brațelor vor fi cu toții antrenați și tonifiați. Practic, STRONG by Zumba® este un antrenament total!

  • Maximizează arderea

Combinând antrenamentele de intensitate ridicată cu cele de tonifiere, STRONG by Zumba® stimulează arderea caloriilor chiar și după antrenament.

  • Dezvoltă core-ul

Un sfert de oră este dedicat în cadrul claselor STRONG by Zumba® exercițiilor pentru dezvoltarea rezistenței. Cei 29 de mușchi care alcătuiesc core-ul nici nu vor ști ce i-a lovit.

  • Fiecare minut de STRONG BY Zumba® te duce mai aproape de obiectivul tău

Muzica antrenantă vă stimulează să dați tot ce este mai bun, astfel încât rezultatele să apară mai repede. Pregătește-te să descoperi cât de repede îți poți depăși limitele!

CUM SĂ TE ECHIPEZI PENTRU Strong by ZUMBA®?

Antrenamentele de Strong by ZUMBA® sunt atât de intense, încăt va fi în beneficiul tău să ai la tine accesoriile potrivite pentru un confort maxim:

• Pantofi de sport potriviți

• Saltea (Deși vei putea folosi saltelele de la ONEGYM, recomandăm tuturor să folosească saltele personale)

• Mănuşi (Opțional pentru exerciții care se desfășoară pe podea)

• Prosop (Vei transpira mult)

Nu uita! Dacă eși curioasă să încerci această clasă, pe 15 și 16 septembrie Ana Marin te așteaptă la CROSSBOX CHALLENGE ONEGYM – Zilele Porților deschise, când vei putea beneficia de acces gratuit la Strong by ZUMBA®.