concues selfie challenge ONEGYM

Câștigă 2 abonamente ACCES NELIMITAT la concursul SELFIE CHALLENGE ONEGYM

Ești gata de SELFIE CHALLENGE ONEGYM?

Participă la concurs în perioada 26.11.2018 – 20.12.2018 și câstigă 2 abonamente cu ACCESS NELIMITAT la toate clasele și Fitness pentru tine și încă un prieten!

CUM TE ÎNSCRII LA CONCURSUL SELFIE CHALLENGE:

Iată pașii de înscriere în concurs:

  • Vizitează-ne pe pagina ONE GYM Galați  și caută postarea “SELFIE CHALLENGE”;
  • Lasă-ne un comentariu la postare concursului, folosind textul „Particip la concursul Selfie Challenge ONEGYM împreună cu @NUME PRIETEN”;

@NUME PRIETEN reprezintă tag către persoana alături de care te vei bucura de premiul concursului, în cazul în care vei fi desemnat câștigător.

  • Postează pe profilul personal de Facebook, în zile diferite, minim 2 poze cu tine în timp ce te antrenezi la ONEGYM, folosind textul „Selfie of the day la @ONE GYM Galați”

Vor fi luate in considerare doar imaginile făcute publice și care includ tag-ul către pagina de Facebook ONE GYM Galați(https://www.facebook.com/ONEGYMGalati/).

CE PREMII CÂȘTIGI:

Premiile concursului constau în 2 abonamente ACCES NELIMITAT, ambele valabile pentru 30 zile din momentul revendicarii lor și vor fi acordate astfel:

  •  1 abonament ACCES NELIMITAT (pentru 30 zile la toate disciplinele ONEGYM – fitness și clase) pentru câștigător;
  • 1 abonament ACCES NELIMITAT (pentru 30 zile la toate disciplinele ONEGYM – fitness și clase) pentru prietenul menționat de către câștigător în comentariul lăsat la postarea concursului;

Nu uita să consulți regulamentul concursului aici (click).

Extragerea va avea loc în data de 21.12.2018, ora 12.00 și se va efectua prin intermediul site-ului www.random.org. Câștigătorul va fi contactat prin intermediul Facebookului, în termen de 3 zile lucrătoare și va putea intra în posesia premiilor în termen de maxim 15 zile de la data extragerii.