premii instant la onegym

PREMII INSTANT la ONEGYM FOR EVERYONE toată luna Decembrie!

GET YOUR HOLIDAY GIFTS!

Ai aflat? Moș Crăciun se antrenează la ONEGYM For Everyone să îți pregătească 500 de premii! Fii activ în luna decembrie, vino la sală și câștigă pe loc premii instant, chiar dacă n-ai fost cuminte!

câștigă premiile INSTANT ONEGYM!

Orice abonament încheiat în perioada 06 – 31.12.2018 la ONEGYM For Everyone îți aduce pe loc unul din cele 500 de premii! Iată ce poți câștiga:

voucher ȘEDINȚE GRATUITE CLASE SELECTATE

Cu voucherul “ședințe gratuite clase” primești acces garantat la una din următoarele discipline: Indoor Cycling, Khai Bo, Interval Training, Zumba, Pilates cu Aura Spînu sau CrossBox.

voucher ȘEDINȚE PERSONAL TRAINING

Pentru că meriți să arăți perfect în ținuta de sărbători, ți-am pregătit voucherul “ședință personal training”, astfel încât să te poți bucura de sfaturi profesioniste venite direct de la antrenorii ONEGYM For Everyone. Un corp de invidiat se construiește rapid alături de specialiști!

VOUCHER SHAKER ONEGYM

Accesoriile potrivite fac diferența între un antrenament perfect și unul reușit! Câștigă bidonul pentru apă ONEGYM și fii mereu hidratat!

10% REDUCERE sau 50% REDUCERE FITNESS ONE MONTH

Știm că abia aștepți să te înfrupți din bunătățile pregătite de sărbători, însă anul acesta o poți face fără grija kilogramelor câștigate în plus pentru că știi sigur că vei scăpa de ele prin antrenamentele la FITNESS. Câștigă acum reducerile pentru luna IANUARIE și începe noul an într-o formă maximă.

VOUCHER SOLAR

Bronzul perfect se obține și când nu este vară, folosind voucherul “5 minute solar ONEGYM”. Hai să-l câștigi la ONEGYM For Everyone.

Nu uita să consulți regulamentul campaniei aici.

christmas landscape@4x