yoga galați

Tu cum te pregătești pentru sărbători fericite și sănătoase?

 

Este deja bine-știut faptul că o formă fizică bună contribuie la o stare generală de bine, la un grad superior de echilibru, împlinire și, nu în ultimul rând, la sporirea nivelului de fericire individuală. Iar cum sărbătorile bat la ușă, cu toții ne dorim să fim într-o formă maximă și cât mai fericiți, alături de cei dragi.

Chiar vorba aceea cu „sănătate că-i mai bună decât toate!” pare menită să ilustreze întocmai acest adevăr simplu, de altfel bine cunoscut, însă mai puțin pus în practică. Cu atât mai mult acum că se apropie sărbătorile, pare chiar mai dificil și complicat să abordăm un stil de viață mai sănătos, mai frumos și mai echilibrat. Însă la ONEGYM FOR EVERYONE noi credem în puterea propriilor alegeri și știm că pașii mici, dar consecvenți transformă orice drum într-o reușită. Citește în răndurile ce urmează sfaturile ONEGYM și vei putea avea parte de sărbători fericite, sănătoase și active!

FIT & HAPPY de sărbători la ONEGYM FOR EVERYONE!

Iată de ce îți propunem o varietate de clase din care poți alege exact ceea ce te reprezintă mai bine și este fix pe gustul tău: poți începe cu o clasă super relaxantă, dar revigorantă de YOGA, care să te ajute să te destinzi după tot efortul și stresul îndelung de peste an; sau poate vrei să îți îmbunătățești postură și să ameliorezi din acele probleme de spate care au început să te supere din ce în ce mai mult cu niște exerciții de PILATES – vei fi uimit de cât de benefice sunt! Dacă nu ești chiar atât de străin de mișcare, poți opta pentru un antrenament super energic de KHAI BO, BODY PUMP sau PERFECT BODY. O sesiune de AEROBIC pare oricând o idee bună – nu uita ca la ONEGYM ai la dispoziție și clasele de dimineață, cum ar fi MORNING AEROBIC! Iar dacă pur și simplu preferi un antrenament de fitness, te bucuri de PROGRAM special și de sărbători. Sper că ai aflat deja că la ONEGYM FOR EVERYONE beneficiezi în permanență de asistență specializată prin antrenorii prezenți în sală, ca să te ajute, indiferent de ce ai nevoie!

Dacă ești un împătimit al mersului pe bicicletă, știi că la INDOOR CYCLING îți oferim toate beneficiile acestui sport, plus multă distracție și voie bună. Și aici ai o multitudine de opțiuni orare care să se adapteze programului tău.

Indiferent de stilul de mișcare agreat, la ONEGYM FOR EVERYONE vei găsi cu siguranță clasa care ți se potrivește.

Și Moș Crăciun se antrenează la ONEGYM For Everyone!

Ai aflat?  Orice abonament încheiat la ONE GYM până la finalul lui decembrie, îți aduce garantat unul dintre cele 500 de premii, special aduse de Moș Crăciun în sală, pentru tine. Citește mai multe detalii aici și află care sunt darurile Moșului.

Ai toate motivele de a pregăti acum un ALT FEL de sărbători!

Recunoaște că TU ești cel mai important iar felul în care alegi să ai grijă de tine și de starea ta de sănătate este cel mai important. Iar cei dragi se vor bucura împreună cu tine de tot ceea ce v-ați propus de sărbători și nu numai.

Antrenamente de sărbători pentru întreaga familie!

Știi că la ONEGYM avem chiar un abonament special dedicat întregii familii – FAMILY FITNESS PACK – care îți permite să faci mișcare alături de cei dragi? Ce poate fi mai motivant decât să știi că împreună cultivați obiceiuri sănătoase? Iar prin exemplul propriu demonstrezi cât de important este să fii activ, în formă și sănătos.

Te provocăm să gândești diferit, să simți diferit, să acționezi diferit!

Știm că pare să se  împământenit cumva, chiar dacă nescris, credința că sărbătorile sunt un prilej mai degrabă pentru excese – de tot felul – decât pentru o refacere sănătoasă și pentru a petrece timp frumos, de calitate. Crăciunul a devenit sinonim cu o sărbătoare a abundenței însă strict în relație cu componenta culinară.

Și cum ar fi, totuși, dacă nu am accepta această rețetă clasică, simplă și comodă?

Primește provocarea ONEGYM și îndrăznește să faci mai mult chiar și în această perioadă de sărbătoare! Hai să învățăm că timpul alocat obiceiurilor sănătoase e cea mai frumoasă sărbătoare!

Vino la ONEGYM FOR EVERYONE, locul unde poți să fii FIT & HAPPY!