ABONAMENTUL HOLIDAY de la ONEGYM

PROFITĂ de ABONAMENTUL HOLIDAY de la ONEGYM când ești în vacanță!

Știm cum poți să te antrenezi pe perioada vacanței când ești în vizită, la Galați!

Crăciunul și finalul de an reprezintă poate cel mai bun prilej de peste an pentru a ne reuni cu familia, cu cei dragi și de a ne bucura cu toții, împreună, acasă. Asta nu înseamnă, câtuși de puțin că trebuie să renunți la obiceiurile sănătoase din viața ta, cum ar fi mersul la sală.

Te-ai întors acasă de sărbători și ți-ai dori, totuși, să mergi la sală și să te bucuri de mișcare și în această perioadă?

La ONEGYM, ți-am pregătit un abonament special de VACANȚĂ, valabil două săptămâni, care îți permite să te bucuri de fitness nelimitat, la doar 69 de lei.

Astfel, ai posibilitatea de a merge la sală și de a rămâne în formă și de sărbători, chiar dacă nu ești în orașul în care locuiești, ci doar în vizită.

Iată cum beneFiciezi de abonamentul HOLIDAY de la ONEGYM!

Începând cu data de 18 decembrie, vino la Recepția ONEGYM și solicită abonamentul de Vacanță, care intră în vigoare exact în data încheierii, așa că poți începe imediat și antrenamentul.

Completează-ți sărbătorile cu energie și motivație pentru a fi într-o formă maximă!

Nu uita că la ONEGYM beneficiezi de asistență de specialitate la orice antrenament oferită de cei 2 traineri mereu prezenți în sală! Îi poți identifica foarte ușor după tricoul galben!