sala fitness galati, ONEGYM For Everyone, Hervis Galați

Mărțișoare garantate de ONEGYM și HERVIS GALAȚI!

Luna Martie este oficial despre mărțisoare, primăvară și ieșirile în natură. Pentru a evita astenia de primăvară îți recomandăm să incluzi mișcarea, sportul și mersul la sală pe lista ta de “TO DO”.

Iar pentru că știm cât de importante sunt accesoriile, dar și echipamentul sportiv, venim în întâmpinarea doamnelor și domnișoarelor cu un SUPER MĂRȚIȘOR oferit de HERVIS GALAȚI, în partneriat cu ONEGYM For Everyone:

  • 15% REDUCERE la cumpărăturile făcute în magazinul Hervis Galați

Așadar, invităm toate doamnele și domnișoarele în perioada 1-8 Martie, la ONEGYM For Everyone să achiziționeze orice tip de abonament, pentru care primesc garatant 15% REDUCERE.

martisor-insta@4x

DESPRE HERVIS GALAȚI

Hervis Galați este magazinul tău pentru accesorii sportive, îmbrăcăminte, pantofi, aparate și echipamente de sport. De aici poți achiziționa articolele preferate pentru activități sportive:  alergare, fitness, ciclism, drumeții, camping, schi alpin și multe alte sporturi. Atât vara, cât și iarna în magazinele Hervis și magazinul online există o ofertă potrivită pentru fiecare.

Nu uită că poți vizita oricând magazinul HERVIS GALAȚI, situat în incinta Shopping City, Bulevardul George Coșbuc, nr. 251.