CrossBox la ONEGYM

Cum să te antrenezi EFICIENT la CROSSBOX la ONEGYM

CrossBox reprezintă o disciplină aparte, care a început să capete o mare popularitate în rândul pasionaților de sport și nu numai. Pentru că și tu îți dorești, desigur, să fii la curent cu ultimele tendințe în materie de fitness și antrenament, află acum cum să te antrenezi eficient la CrossBox, la ONEGYM.

Prin ce se diferențiază antrenamentul CrossBox

Un aspect care singularizează CrossBox față de alte discipline constă în combinarea exercițiilor funcționale de gimnastică, haltere, alergare, canotaj și alte activități sportive, transformându-l într-un antrenament intens, eficient, care lucrează toate grupele de mușchi și întreg corpul. CrossBox reprezintă o formă complexă de antrenament, de intensitate sporită, care se desfășoară ca o competiție sportivă și vizează, astfel, toate cele 10 domenii ale condiției fizice: dezvoltarea echilibrului, creșterea rezistenței (cardiovasculară și respiratorie), mai multă putere, îmbunătățirea coordonării, viteză sporită, un plus de agilitate, creșterea preciziei, mai multă forță, extra vitalitate, ameliorarea flexibilității.

Descoperă și tu CrossBox la ONEGYM!

La CrossBox, niciun antrenament nu seamănă cu un altul iar efortul este adaptat condiției tale fizice. Provocarea este cuvântul de bază iar autodepășirea propriilor limite driverul sub care stă orice antrenament CrossBox.

Obții maximum de rezultate când reușești să finalizezi planul de antrenament într-un ritm cat mai alert și într-un timp cât mai scurt.

Cum te antrenezi la CrossBox

Din punct de vedere tehnic, CrossBox este un program de antrenament de grup, mereu nou și diferit, care se bazează pe o serie de jocuri interactive și competiții între participanți.

Cu o durată de o oră, antrenamentul CrossBox este coodonat de unul sau mai mulți antrenori și utilizează scheme de exerciții care sunt înscrise pe o tablă și care sunt executate contracronometru. Astfel, CrossBox se traduce într-un antrenament cu mișcări constante și variate, executate într-un ritm cât mai alert și la intensitate ridicată.

Deci, cu cât lucrezi mai intens într-un interval de timp cât mai scurt și cu cât gradul de complexitate și dificultate al exercițiilor este mai sporit, cu atât efortul va fi mai solicitant și îți va aduce beneficii mai mari.

Trebuie să FII super FIT pentru a te putea antrena la CrossBox?

Antrenamentele la CrossBox țin cont de condiția fizică a fiecărei persoane iar planul de antrenament este adaptat în funcție de asta. Odată de începi antrenamentele vei fi surprins de evoluția ta și de cât de mult reușești să faci, într-un timp atât de scurt. Deci nu te îngrijora dacă nu ai mai fost la sală, dacă nu te simți în formă sau nu ești obișnuit sau obișnuită cu antrenamentele mai intense. La primul antrenament CrossBox, un antrenor certificat va stabili nivelul de condiție fizică și îți va indica planul de antrenament potrivit.

Te așteptam la CrossBox Fundamental la ONEGYM, unde vei parcurge primii pași pentru o experiență unică de antrenament. Mai mult decât atât, în fiecare Miercuri de la ora 10:00 și Sâmbătă de la ora 11:00 ai ACCES GRATUIT.

Te ajută CrossBox să ADOPți o alimentație corectă?

Desigur că efortul pe care îl depui în cadrul antrenamentelor trebuie suplinit cu o alimentație corectă iar toți cei care au început să practice CrossBox mărturisesc că au devenit mult mai conștienți de propriul corp, de obiceiurile lor de nutriție și de atenția pe care o acordă sănătății și stării de bine a organismului, în general.

De ce să practici și tu CrossBox?

Direcționat spre volumul, ritmul și mai ales intensitatea executării exercițiilor, antrenamentul CrossBox este deosebit de eficient, fapt ce asigură o îmbunătățire remarcabilă a condiției fizice și a stării de sănătate.

CrossBox reprezintă o nouă dimensiune de antrenament, unde motivația, entuziasmul, provocarea și determinarea  devin un stil de viață.

Începe și tu să te antrenezi și acceptă provocarea CrossBox la ONEGYM!

Urmărește mai jos impresiile celor care deja au încercat și practică antrenamentele CrossBox la ONEGYM: