Vino și ia-ți premiul surpriză de la ONEGYM!

Vino și ia-ți premiul surpriză de la ONEGYM!

FIND YOUR EASTER JOY!

La ONEGYM, mișcarea reprezintă modul nostru de a ne bucura, chiar și în această perioadă de sărbătoare. Și ne dorim ca și tu să te bucuri alături de noi și să fii mereu în cea mai bună formă. Hai și tu la ONEGYM & FIND YOUR EASTER JOY!

Vino și ia-ți premiul surpriză de la ONEGYM!

Încheie un abonament în perioada 22 aprilie – 27 aprilie 2019 și primești garantat unul din premiile surpriză! Ți-am pregătit premii speciale, accesorii sport numai bune pentru antrenamentele tale: mânere pentru flotări, mănuși fitness, căști sport, seturi de greutăți, curea neopren, curea pentru slăbit și multe altele, dar și invitații și vouchere la discipline pe care poate nu ai reușit să le încerci până acum.

Citește aici (CLICK!) toate detaliile și Regulamentul campaniei!

BENEFICIAZĂ MEREU DE CELE MAI BUNE ANTRENAMENTE!

Iar pentru că noi știm că nimic nu se compară cu o stare de bine și un zâmbet autentic, vrem ca tu să fii activ, să rămâi în formă, să te bucuri de energie și entuziasm, beneficiind de cele mai eficiente antrenamente, alături de antrenorii ONEGYM.

Descoperă toate clasele și disciplinele de la ONEGYM (CLICK!) și diversifică antrenamentele tale, pentru rezultate sporite!

Petrece sărbători reușite însă păstrează echilibrul, nu renunța la obiceiurile sănătoase și fii în formă maximă!

FIND YOUR EASTER JOY! La ONEGYM For EveryOne!