JOR_6834@4x

Ziua Securității și Sănătății în Muncă, Arcelor Mittal și ONEGYM pentru un eveniment unic în Galați!

Siguranță și sănătate, mișcare și energie! Arcelor Mittal și ONEGYM pentru un eveniment unic în Galați!

Data de 20 aprile a marcat Ziua Securității și Sănătății în Muncă, zi pe care ONEGYM a petrecut-o împreună cu angajații ArcelorMittal, în cadrul unui eveniment special, dedicat mișcării, sportului, promovării unui stil de viață activ și sănătos.

Astfel, ziua de sămbătă a reprezentat pentru toți cei prezenți la Stadionul Oțelul, oportunitatea de a petrece timp alături de familie și colegi, de a face mișcare în aer liber, sub îndrumarea antrenorilor de la ONEGYM, de a participa la cele mai atractive clase, de la Aerobic, Zumba, Body Pump, Pilates, Kids Fitness Games, CrossBox, până la sesiunile super antrenante de Indoor Cycling.

Ne-am bucurat împreună de sport, am experimentat cât de faină este mișcarea și am petrecut timp de calitate, cu muzică bună și activități interactive pentru toată familia. În completare, am primit informații noi și utile despre nutriție, modalități și variante de petrecere a timpului liber, de a face mișcare și ne-am reamintit că un stil de viață activ este esențial pentru sănătate.

Mulțumim partenerilor Maus Bike și Natur House pentru implicare și apreciem aportul tuturor colaboratorilor. Și, mai ales, mulțumim ArcelorMittal, pentru oportunitatea de a ne alătura unui proiect unic și inedit pe plan local.

Descoperă și tu măcar o parte din atmosfera și vibe-ul evenimentului accesând galeria foto aici (Click!)