ONEGYM este alături de GALAȚIUL care PEDALEAZĂ pe 12 mai

ONEGYM este alături de GALAȚIUL care PEDALEAZĂ

Pasiunile ne unesc și PROFITĂM din plin de orice prilej de a ne bucura împreună de mișcare.

Așa că nu puteam rata cea de-a treia ediție a evenimentului GALAȚIUL PEDALEAZĂ, unde vom fi alături de toți împătimiții mersului pe bicicletă, și nu numai. Toți cei dornici de mișcare, toți susținătorii unui stil de viață sănătos și activ sunt așteptați duminică, 12 mai, începând cu ora 17:00 pe Esplanada Sălii Sporturilor, pentru a lua startul la cea mai mare adunare de bicicliști ai Galațiului.

 Promovăm mișcarea și mersul pe bicicletă

Vrem, astfel, să promovăm împreună mersul pe bicicletă, ca mijloc de transport eco, prietenos cu mediul, dar și ca aliat pentru a fi în super formă fizică. Și ne propunem, totodată, să conștientizăm participanții la trafic de creșterea numărului de bicicliști pe străzile din Galați și să accentuăm nevoia ca aceștia să fie respectați în trafic.

Pedealează și tu și bucură-te de BENEFICIILE mișcării!

Vino să parcurgem împreună traseul prin inima orașului: Esplanada Sălii Sporturilor – Str. Brăilei – Str. Cloșca – Faleza Superioară – Str. Traian – Str. Brăilei – Str. Domnească – Gradina Publică – și să arătăm tuturor cât de benefic, plăcut și distractiv este mersul pe bicicletă și mișcarea, mai ales alături de cei dragi.

Ține cont că se va merge pe prima banda a străzilor indicate, ritmul va fi unul de plimbare (cu o viteza medie in jur de 10-15 km/h), iar coloana va fi deschisă, flancată și închisă de membrii Bike Works, organizatorii  evenimentului.

Participă la încălzirea pentru traseu susținută de ONEGYM și primeștI 1 ȘEDINȚĂ de Indoor Cycling GRATUITĂ!

Și, pentru că orice activitate sportivă trebuie începută corespunzător, ia parte la încălzirea susținută de către instructorii ONEGYM For EveryOne, de la ora 16:30.

În PLUS, toți participanții la eveniment vor primi, odată cu numărul de concurs, și un voucher de ACCES GRATUIT la 1 ședință de Indoor Cycling la ONEGYM.

Pentru a primi un număr de participare, înscrie-te AICI (CLICK!):

Condiții de participare la eveniment:

Nu uita să verifici și condițiie de participare la eveniment:

* să ai vârsta minimă de 14 ani
* să ai bicicletă funcțională
* este recomandat să fii echipat cu casca de protecție
* musai să ai la tine cartea de identitate
* să ai cunoștințe de circulație rutieră

Prin participarea la traseu, fiecare își asumă faptul că va respecta regulile de circulație și indicațiile organizatorilor.

Hai și tu și alătură-te celui mai fain eveniment de bicicleală din Galați!

Așa că ce mai aștepți? Vrem să fim în numar cât mai mare, deci invită-ți prietenii și hai la cel mai fain eveniment de bicicleală din Galați. Și chiar dacă nu ai bicicletă, dar susții acest sport și mișcarea, în general, încurajările și pozele de pe traseu sunt binevenite.

Deci alegeți o ținută cât mai lejeră, ia cu tine cel mai larg zâmbet, ungeți lanțul și vino să arătăm cât de mulți bicicliști are Galațiul!
Hai să ne vedem cât mai numeroși și voioși!