Pe 2 Iunie, noi mișcăm Galațiul, la Semimaraton! Vii și tu?

Pe 2 Iunie, noi mișcăm Galațiul, la Semimaraton! Vii și tu?

 

Pe 2 Iunie, noi mișcăm Galațiul,

la Semimaraton! Vii și tu?

Pe 2 Iunie, noi mișcăm Galațiul, la Semimaraton! Vii și tu?

Fii alături de cel mai mare eveniment sportiv și filantropic al Galațiului!

Dacă nu ai aflat încă, 2 iunie este dată de notat în calendar întrucât are loc cea de-a șasea ediție a celui mai mare eveniment sportiv și filantropic din județul Galați – Semimaraton Galați 2019. Nu mai e prea mult până atunci, însă mai ai timp să decizi cum să te implici și să participi la schimbarea în bine a comunității, la transformarea Galațiului, pas cu pas, în orașul pe care ni-l dorim.

Pentru fiecare din noi și pentru comunitate, per ansamblu, Semimaraton Galați este, în primul rând, un eveniment care unește și care aduce împreună oameni diferiți, însă toți motivați de puterea binelui. Semimaratonul Galați reprezintă o oportunitate aparte ce se traduce practic într-un mecanism prin care comunitatea se întâlnește, interacționează și se implică pentru a strânge fonduri pentru cauze și proiecte relevante pe plan local.

Anul acesta, sub îndrumarea Fundației Comunitare Galați, 12 ONG-uri locale au propus diverse proiecte cu impact la nivelul orașului Galați, pentru a pune în mișcare motoarele schimbării. Pentru că împreună putem și reușim să atragem oameni de seamă, ambasadori și susținători, toți porniți să se implice pentru a transforma în bine comunitatea.

Și ONEGYM susține Semimaraton Galați 2019

ONEGYM este mereu promotor al mișcării, al unui stil de viață sănătos și, în egală măsură, susține comunitatea și schimbarea în bine a mediului local.

Astfel, la Semimaraton vei primi vouchere cu acces gratuit la fitness la ONEGYM, invitații la CrossBox, premii și multe alte surprize pregătite special pentru tine.

Mai mult decât atât, echipa ONEGYM va deschide evenimentul Semimaraton Galați 2019 cu susținerea încălzirii necesare înainte de cursă și te va îndruma cu sfaturi utile și recomandări ce te vor ajuta pe parcursul alergării.

Deci, ce mai aștepti? Pornește și tu în direcția schimbării și vino să iei parte la Semimaraton Galați 2019. Fii parte din mișcare și hai să aduci un plus binelui comun!

Iată cât de simplu poți face acest lucru:

👆 Intră pe www.semimaratongalati.ro și

 1.      Alege o cauză pentru care vrei să alergi sau să donezi
 2.      Verifică detaliile legate de curse și regulamentul
 3.      Înscrie-te

Alege cursa care ți se potrivește!

Dacă te gândești că nu ai mai alergat niciodată sau nu ești sigur că poți parcurge distanța semimaratonului, nu te îngrijora! Ai la dispoziție mai multe curse din care să o alegi exact pe cea adecvată condiției tale fizice. Alege cursa care ți se potrivește:

🏃🏻Semimaraton – cursă individuală la care alergi 21 de km. Te poți înscrie la următoarele categorii de vărstă:

 • 18 – 29 ani
 • 30 – 39 ani
 • 40 – 49 ani
 • 50+

🏃🏻Ștafetă 4 x 5,3 km – aceasta este o cursă de echipă, dacă preferi să împarți distanța cursei împreună cu prietenii, colegii sau familia. Trebuie doar să ții cont de faptul că pentru participarea la această probă trebuie să ai minimum 14 ani împliniți și că nu există categorii de vârstă.

🏃🏻Cros – cursă individuală de 10,5 km la care pot participa următoarele categorii de vârstă

 • 14 – 29 ani
 • 30 – 39 ani
 • 40 – 49 ani
 • 50+

🏃🏻Cursa populară de 3 km este, după cum sugerează și denumirea, o cursă super accesibilă, care se adresează tuturor persoanelor, indiferent de condiția fizică.

🍀 Cursa persoanelor cu dizabilități, cu un parcurs  de 4 km, pentru ca oricine dorește, să se bucure de mișcare.

Fii parte din schimbare!

Știm că nu vrei să stai departe de cel mai important eveniment sportiv și filantropic al anului. Vino și tu alături de noi pe 2 iunie! Pentru că puterea ta de a crea schimbare și toata contribuția ta contează!