Joacă, mișcare și dezvoltare la Kids Fitness Games

Joacă, mișcare și dezvoltare la Kids Fitness Games

Alege să îi oferi copilului tău privilegiul mișcării, o creștere sănătoasă și o evoluție corectă!

Interesul și pasiunea pentru mișcare se cultivă de la vârste fragede. Tocmai de aceea este cu atât mai important pentru copii să se obișnuiască să fie activi și să învețe cum se menține un stil de viață sănătos și echilibrat.

Pe lângă multiplele beneficii de ordin fizic pe care le aduce sportul în viața copilului tău, la fel de importantă este contribuția acestuia la nivel psihic prin dobândirea unor calități precum: disciplină, responsabilitate, spirit competitiv, respectul față de sine, dar și față de ceilalți, socializare, comunicare și încredere în forțele proprii.

Sportul ajută la perfecționarea unor atribute fizice și psihice ale copilului care cu greu pot fi egalate de alte activități.

Joacă, mișcare și dezvoltare la Kids Fitness Games!

Programul Kids Fitness Games, coordonat de Alex Vasiliu Personal Trainer, la ONEGYM, este special conceput pentru a oferi copiilor un antrenament distractiv și interactiv, însă adaptat vârstei lor. Kids Fitness Games reprezintă o combinație ideală ce îmbina mișcarea cu jocul și oferă copiilor activități atractive și sănătoase.

În plus, copiii care iau parte la programul Kids Fitness Games beneficiază de sfaturi cu privire la alimentația indicată vârstei lor și de recomandări personalizate, în funcție de profilul și specificul fiecăruia.

Alege să îi oferi și tu copilului tău privilegiul mișcării, contribuind, astfel, în mod activ și constant, la creșterea lui sănătoasă, la educarea într-un sens pozitiv și la o dezvoltare corectă. Înscrie-l acum în programul Kids Fitness Games, la ONEGYM For Everyone!

Informații și detalii la recepție.