add-no-text@4x

OFERTE EXCLUSIVE ÎN UPFIT.TODAY FITNESS | CROSSBOX | DISCIPLINE

La ONEGYM, luna octombrie îți dă toate motivele să fii mai activ ca niciodată!

Esti pasionat de fitness? Preferi antrenamentele intense și inedite? Sau ești adeptul antrenamentelor în grup, unde energia și motivația cresc odată cu numărul de participanți la discipline?
Ei bine, orice tip de antrenament ai alege, cu ofertele pe care ți le-am pregătit luna aceasta în UPfit.today, nu ai cum să nu găsești varianta perfectă pentru tine.

Get your best shape! Alege FItness 2+1 GRATIS!

Dacă alegi să închei un abonament FITNESS pe o perioada de 2 luni de zile, vei primi automat 1 luna de abonament GRATUIT.
* Oferta este valabilă doar pentru abonamentul FITNESS 1 LUNĂ.

SAU 20% Discount Fitness 4 luni

Astfel, pentru incheierea unui abonament FITNESS pe o perioada de 4 luni de zile, îți oferim 20% discount din prețul abonamentului. Vei plăti doar 79.2 lei/lună, în loc de 99 lei/lună. Ce zici?

Vrei să te bucuri de mișcare, energie și vitalitate? Ai 15% reducere la discipline:

Pentru incheierea unui abonament la disciplinele MORNING AEROBIC, INTERVAL, ZUMBA, PILATES NELIMITAT, CUBATONE și KHAI BO îți oferim 15% discount. 

*Ofertele menționate mai sus sunt valabile doar online (pot fi achiziționate prin intermediul aplicației UPfit sau direct de pe site).
*Ofertele sunt  valabile în perioada 1 – 8 octombrie.

Preferi antrenamentele intense și inedite? Ai 2+1 Crossbox nelimitat!

Dacă te regăsești în categoria celor care preferă antrenamente intense și inedite, pentru incheierea unui abonament Crossbox Nelimitat pe o perioada de 2 luni de zile, îți oferim 1 luna de abonament GRATUIT, pentru a te bucura mai mult de ceea ce îți place.

*Oferta este valabilă atât online (poate fi achiziționată prin intermediul aplicației UPfit sau direct de pe site), cât și offline (poate fi achiziționată la recepția Onegym).
*Oferta este valabilă în perioada 1 – 31 octombrie.

Cumpără online oferta care ți se potrivește! Click aici

Citește detalii despre beneficiile aplicației UPfit.today.

BENEFICIAZĂ DE OFERTELE EXCLUSIVE DIN UPFIT.TODAY! DESCARCĂ APLICAȚIA CHIAR ACUM, ESTE GRATUIT!