receptie

NE RELUĂM ACTIVITATEA LA ONE GYM GALAȚI

NE RELUĂM ACTIVITATEA LA ONE GYM GALAȚI

Mult am așteptat, puțin mai este!
Ne revedem curând la ONE GYM Galati. Mai precis, pe data de 15.06, cu reguli de respectat și totodată, cu toată energia și dăruirea noastră!

Conform ultimului anunț al autorităților, ne vom întâlni și la clase!☀️

Cum vom proceda
Accesul în sală se va face doar pe bază de programare, revenim cu informații despre modul în care trebuie să procedați.
Fiecare persoană va avea alocată o suprafață de 7 metri pătrați pentru desfășurarea activității sportive în sala de fitness, iar în cazul activităților de grup/claselor, suprafața alocată va fi de 10 metri pătrați. În vestiare suprafața alocată va fi de 4 metri pătrați, iar pentru moment, zona de dușuri nu va putea fi utilizată.
Am dezinfectat aparatele de aer condiționat și vom continua să facem asta în mod constant. De asemenea, vom asigura toate materialele dezinfectante necesare.
La intrarea în sală, vom măsura temperatura fiecărei persone, pentru a asigura un mediu cu risc cât mai scăzut.

❗️Pentru o bună desfășurare a activității, vă rugăm să respectați cu strictețe următoarele:
Dezinfectați-vă mâinile și dezinfectați aparatele la care lucrați.
Aduceți un prosop pentru a-l așeza pe suprafețele cu care intrați în contact (saltea, aparate).
Masca va fi folosită obligatoriu la recepție, în zonele comune, până la intrarea în sală. În timpul antrenamentelor, folosirea măștii este opțională.

 

Informații utile & Programări

Rezervările, atât pentru clase, cât și pentru fitness, vor putea fi făcute online începând de luni dimineața, când toate abonamentele vor fi reactivate automat.

Pentru ca noi toți să ne putem bucura de mișcare la ONE GYM Galați, vom limita la 80 de minute, timpul pe care fiecare îl va putea petrece la antrenamente.

Pentru că dorim să menținem un mediu cât mai sigur și să efectuăm dezinfectarea sălilor, vom modifica temporar durata tuturor disciplinelor de la 50 de minute la 45 de minute.

Rezervările la clase vor putea fi făcute online, accesând linkul: https://one-gym.ro/program-clase-onegym/, sau direct din aplicația UPfit.today, cu 48 de ore înainte de începerea clasei. Numărul de locuri este limitat, așa că vă rugăm ca în cazul în care faceți o rezervare și nu puteți ajunge, să o anulați accesând linkul: https://one-gym.ro/program-clase-onegym/sau prin intermediul aplicației mobile.

Revenim în weekend cu update vizavi de felul în care se vor putea face programări pentru fitness.

Să ne revedem cu bine!