Antrenează-te-la-ONEGYM-și-te-răsplătim

TOMBOLA ”MEMBERS” la ONEGYM FOR EVERYONE!

 

tombola ”MEMBERS”!

Antrenează-te la ONEGYM, iar noi te premiem! 
Vii destul de des la sală și ai avut cel puțin un abonament activ în ultimele 6 luni?

Cumpără orice abonament la ONEGYM în perioada 15.10 – 15.12. 2020, participă la tombolă și poți câștiga o mulțime de premii! 

POȚI CÂȘTIGA : 

SMART TV LED PHILIPS, 126 CM

Datorita compatibilitatii cu sunetul si cu formatele video Dolby premium, continutul HDR pe care il urmaresti va arata si va suna glorios si realist. Fie ca este vorba despre cel mai nou serial online sau de un set de discuri Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate si culoare care reflecta intentiile initiale ale regizorului. Si asculti un sunet spatios cu claritate, detalii si profunzime.

SOUNDBAR SONY

Oferiti filmelor preferate coloana sonora pe care o merita, cu 5.1 canale de sunet surround autentic. Boxele spate si un subwoofer extern functioneaza impreuna cu o bara de sunet pe 3 canale pentru a oferi un sunet cinematic si dinamic.

ESPRESSOR MANUAL DE`LONGHI

CĂȘTI BLUETOOTH HUAWEI

La sală sau în drum spre muncă, aceste căști wireless, cu un timp de operare de 11 ore și un design simplist, vor fi mai utile decât ai crede.

CÂNTAR SMART HUAWEI

Urmărește evoluția în timp a celor mai importanți factori indicatori ai stării tale de sănătate. Cum? Te conectezi la cântarul smart cu ajutorul unei aplicații mobile și obții indicatori precum: greutate, grăsime corporală, masa musculară, cantitatea de apă din corp și mulți alții. Aceștia sunt înregistrați cu ajutorul aplicației, astfel vei ști exact care este stadiul la care te afli și vei pute face comparații.

ABONAMENT FITNESS UN AN

Mai mult fitness înseamnă mai multe șanse să obții forma fizică dorită. Bucură-te de mișcare!

Ți-ar plăcea să fii unul dintre câștigători, nu?

Antrenează-te și bucură-te de toate beneficiile!

Nu uita să consulți regulamentul campaniei AICI.

Iată lista câstigătorilor:

*ÎN CURÂND*