ONE GYM START

TOMBOLA ”NEW ENTRY” la ONEGYM FOR EVERYONE!

 

tombola ”new entry”!

Antrenează-te la ONEGYM, iar noi te premiem! 
Nu ai mai fost la sală în ultimele 6 luni sau niciodată?

Cumpără orice abonament la ONEGYM în perioada 15.10 – 15.12. 2020, participă la tombolă și poți câștiga o mulțime de premii! 

POȚI CÂȘTIGA : 

CONSOLĂ SONY PS4 SLIM

Experimentați un PS4 mai mic, cu aspect elegant, oferind o putere fantastică a jocurilor, care este întotdeauna pentru jucători.

BLENDER TEFAL

Un blender de calitate este indispensabil unei bucătării, mai ales dacă ne dorim un stil de viață sănătos. Blenderul Tefal, cu buton variabil pentru viteze, 6 lame detașabile, vas din sticlă termorezistentă, 3 programe și corp din inox, te va ajuta să faci cele mai bune și nutritive smoothie-uri, care îți vor completa perfect stilul de viață activ.

CĂȘTI BLUETOOTH XIAOMI

La sală sau în drum spre muncă, aceste căști wireless, cu un timp de operare de 20 ore și un design simplist, vor fi mai utile decât ai crede.

CÂNTAR SMART XIAOMI

Urmărește evoluția în timp a celor mai importanți factori indicatori ai stării tale de sănătate. Cum? Te conectezi la cântarul smart cu ajutorul unei aplicații mobile și obții indicatori precum: greutate, grăsime corporală, masa musculară, cantitatea de apă din corp și mulți alții. Aceștia sunt înregistrați cu ajutorul aplicației, astfel vei ști exact care este stadiul la care te afli și vei pute face comparații.

ABONAMENT FITNESS O LUNĂ

ABONAMENT FITNESS 4 LUNI

Mai mult fitness înseamnă mai multe șanse să obții forma fizică dorită. Bucură-te de mișcare!

Ți-ar plăcea să fii unul dintre câștigători, nu?

Antrenează-te și bucură-te de toate beneficiile!

Nu uita să consulți regulamentul campaniei AICI.

Iată lista câstigătorilor:

*ÎN CURÂND*