onegym-sala-fitness-galati@4x

Blog

BOOST YOUR WORKOUT AND WIN

Boost your workout and win! la ONE GYM GALAȚI

Cumpără suplimente nutritive de minim 25 de lei și înscrie-te la tombolă. Poți câștiga unul dintre cele două abonamente ONE GYM START, care îți oferă acces nelimitat timp de o lună la fitness și toate clasele ONEGYM.

Read more

ONE GYM START

ONE GYM START – acces nelimitat la FItness și toate clasele

Cu noul abonament ONE GYM START este atât de simplu să descoperi ce tip de antrenament ți se potrivește. Ai acces nelimitat la fitness și toate clasele OneGym.

Read more

Dăruieste Crăciunul!

Să dăruim Crăciunul împreună!

ONEGYM te invită sa fii TU ajutorul lui Moș Crăciun pentru 20 de copii din lumea Inimă de Copil. Ajută-ne să punem sub bradul fiecărui copil cadoul mult așteptat!

Read more

Get one great holiday gift!

ALEGE MIȘCAREA ȘI CÂȘTIGĂ PREMIILE ONEGYM FOR EVERYONE!

Ne place să facem cadouri, dar o facem în stilul nostu caracteristic. Noi alegem să te răsplătim pentru că ești activ! Vino în perioada 01-31.12.2019 și participă la tombolă! Detalii aici:

Read more

shutterstock_1334332667 – Copy@4x

Ai 50% REDUCERE la FITNESS și CLASE de BLACK FRIDAY ONEGYM

Super prețurile de BLACK FRIDAY au ajuns la ONEGYM For Everyone! Ai 50% REDUCERE la FITNESS și CLASE! Citește aici mai multe detalii!

Read more

blog

CUMPERI ONLINE? PLĂTEȘTI MAI PUȚIN!

La ONEGYM, îți oferim mereu motive să fii mai activ! Antrenează-te smart cu aplicația UPfit.today și profită de toate beneficiile!

Read more

blog

YOUR PROGRESS | OUR PRIORITY

Pentru că diferența dintre un antrenament și un antrenament CORECT și EFICIENT este mai mare decât îți poți imagina, acum ai 20% DISCOUNT la abonamentul Personal Trainer de 16 ședințe.

Read more

ABC CLASS

DESCOPERĂ ABC CLASS, UN NOU ANTRENAMENT DE O MAXIMĂ EFICIENȚĂ!

Îți dorești un abdomen mai definit, un metabolism mai rapid si o formă fizică îmbunătățită?  Noul antrenament ONEGYM, ABC CLASS, este numai bun pentru tine!

Read more

Postare 5@4x

Înscrie-te la CURSUL ACREDITAT DE INSTRUCTOR FITNESS!

Ești cu adevărat pasionat de fitness și îți dorești o carieră într-unul dintre cele mai dinamice și mai expansive domenii de activitate? Intră în rândurile profesioniștilor în fitness cu Wellzon Fitness Academy și ONEGYM Galați!

Read more

add-no-text@4x

OFERTE EXCLUSIVE ÎN UPFIT.TODAY FITNESS | CROSSBOX | DISCIPLINE

La ONEGYM, luna octombrie îți dă toate motivele să fii mai activ ca niciodată!
Orice tip de antrenament ai alege, cu ofertele pe care ți le-am pregătit luna aceasta în UPfit.today, nu ai cum să nu găsești varianta perfectă pentru tine.

Read more