onegym-sala-fitness-galati@4x

Blog

kettlebell-explosion-harness-the-power-of-the-kettlebell-swing-tablet-960×540@4x

Curs KETTLEBELL la ONE GYM GALAȚI

 

Kettlebell este o NECESITATE pentru antrenorii personali şi pentru cei care doresc să predea şi să coordoneze antrenamentele funcţionale. Un instructor de actualitate trebuie să știe cel puţin bazele antrenamentului Kettlebell. Află mai multe despre curs aici! 

Read more

109959518_956800121434414_6465547463727808960_n-20722-111415@4x

Despre dezinfecție și sistemul de ventilație ONE GYM GALAȚI

 

Dat fiind contextul actual, facem tot ce ne stă în putință pentru a te proteja pe tine și cei dragi. Așadar, iată câteva măsuri luate care te vor ajuta să-ți desfășori activitatea în sală fără probleme!

Read more

rezervare

Cum să îți faci rezervare pentru a te antrena la ONE GYM Galați

Te așteptăm să te antrenezi la noi, la fel de simplu ca și până acum.

Nu trebuie decât să accesezi secțiunea REZERVĂ ACCESUL ÎN SALĂ, iar apoi să alegi locația, data și ora la care vrei să vii la sală.

Read more

receptie

NE RELUĂM ACTIVITATEA LA ONE GYM GALAȚI

Mult am așteptat, puțin mai este!
Ne revedem curând la ONE GYM Galati. Mai precis, pe data de 15.06, cu reguli de respectat și totodată, cu toată energia și dăruirea noastră!

Read more

ANUNT

ONE GYM GALAȚI SE ÎNCHIDE TEMPORAR

Conform măsurilor impuse de autorități, începând de astăzi, 18 martie, ONE GYM Galati se închide pe o perioadă nedeterminată. Revenim cu informații imediat ce ne vom putea relua activitatea!

Read more

GET YOUR EXTRA DAYS!

GET YOUR EXTRA DAYS! LA ONE GYM FOR EVERYONE

Primăvara e aici, iar sezonul pentru “THAT SUMMER BODY” se apropie mai repede decât ai crede. Încheie un abonament fitness și primești până la două săptămâni de fitness bonus. 

Read more

LADIES, IT’S YOUR FITNESS TIME!

LADIES, IT’S YOUR FITNESS TIME! la ONEGYM For Everyone

Luna martie este despre natură, primăvară, frumusețe și mai ales, despre tine! Vino să o întâmpini așa cum se cuvine la ONEGYM For Everyone!

Read more

blog

CUMPERI ONLINE? PLĂTEȘTI MAI PUȚIN!

La ONEGYM, îți oferim mereu motive să fii mai activ! Antrenează-te smart cu aplicația UPfit.today și profită de toate beneficiile!

Read more

CUPA CAMPIONILOR “MĂ BUCUR DE VIAȚĂ”

CUPA CAMPIONILOR “MĂ BUCUR DE VIAȚĂ”, LA ONE GYM GALAȚI

Asociația pentru copii cu dizabilităţi “MĂ BUCUR DE VIAȚĂ” și ONE GYM GALAȚI te invită să faci bine prin intermediul mișcării. Licitează pentru unul dintre cele 10 locuri și participă la cursa de alergare pe bandă.

Read more

CURS ACREDITAT DE INSTRUCTOR FITNESS

Înscrie-te la CURSUL ACREDITAT DE INSTRUCTOR FITNESS!

Ești cu adevărat pasionat de fitness și îți dorești o carieră într-unul dintre cele mai dinamice și mai expansive domenii de activitate? Intră în rândurile profesioniștilor în fitness cu Wellzon Fitness Academy și ONEGYM Galați!

Read more