onegym-sala-fitness-galati@4x

Blog

blog

CUMPERI ONLINE? PLĂTEȘTI MAI PUȚIN!

La ONEGYM, îți oferim mereu motive să fii mai activ! Antrenează-te smart cu aplicația UPfit.today și profită de toate beneficiile!

Read more

CUPA CAMPIONILOR “MĂ BUCUR DE VIAȚĂ”

CUPA CAMPIONILOR “MĂ BUCUR DE VIAȚĂ”, LA ONE GYM GALAȚI

Asociația pentru copii cu dizabilităţi “MĂ BUCUR DE VIAȚĂ” și ONE GYM GALAȚI te invită să faci bine prin intermediul mișcării. Licitează pentru unul dintre cele 10 locuri și participă la cursa de alergare pe bandă.

Read more

CURS ACREDITAT DE INSTRUCTOR FITNESS

Înscrie-te la CURSUL ACREDITAT DE INSTRUCTOR FITNESS!

Ești cu adevărat pasionat de fitness și îți dorești o carieră într-unul dintre cele mai dinamice și mai expansive domenii de activitate? Intră în rândurile profesioniștilor în fitness cu Wellzon Fitness Academy și ONEGYM Galați!

Read more

LIVE THE CROSSBOX EXPERIENCE NOW WITH 15% DISCOUNT

LIVE THE CROSSBOX EXPERIENCE | NOW WITH 15% DISCOUNT

Profită acum de oferta lunii și alătură-te echipei CrossBox la ONEGYM. Acceptă provocarea și experimentează CrossBox, o nouă dimensiune de antrenament, unde motivația, entuziasmul și determinarea devin un stil de viață.

Read more

SHARE YOUR LOVE FOR FITNESS

SHARE YOUR LOVE FOR FITNESS

Pentru că activitatea ta la sală devine mai plăcută și te simți mai motivat, atunci când te antrenezi alături de o persoană dragă ție. La ONEGYM, celebrăm luna iubirii cu o ofertă specială.

Read more

3 PAȘI ESENȚIALI PENTRU ÎNTĂRIREA IMUNITĂȚII

3 PAȘI ESENȚIALI PENTRU ÎNTĂRIREA IMUNITĂȚII

Tu cum ai grijă de sănătatea ta? Sezonul rece reprezintă, din acest punct de vedere, o provocare pentru noi toți. Întărește-ți imunitatea printr-o alimentație corecta, mișcare și ore suficiente de somn.

Read more

BOOST YOUR WORKOUT AND WIN

Boost your workout and win! la ONE GYM GALAȚI

Cumpără suplimente nutritive de minim 25 de lei și înscrie-te la tombolă. Poți câștiga unul dintre cele două abonamente ONE GYM START, care îți oferă acces nelimitat timp de o lună la fitness și toate clasele ONEGYM.

Read more

ONE GYM START

ONE GYM START – acces nelimitat la FItness și toate clasele

Cu noul abonament ONE GYM START este atât de simplu să descoperi ce tip de antrenament ți se potrivește. Ai acces nelimitat la fitness și toate clasele OneGym.

Read more

Dăruieste Crăciunul!

Să dăruim Crăciunul împreună!

ONEGYM te invită sa fii TU ajutorul lui Moș Crăciun pentru 20 de copii din lumea Inimă de Copil. Ajută-ne să punem sub bradul fiecărui copil cadoul mult așteptat!

Read more

Get one great holiday gift!

ALEGE MIȘCAREA ȘI CÂȘTIGĂ PREMIILE ONEGYM FOR EVERYONE!

Ne place să facem cadouri, dar o facem în stilul nostu caracteristic. Noi alegem să te răsplătim pentru că ești activ! Vino în perioada 01-31.12.2019 și participă la tombolă! Detalii aici:

Read more