ONEGYM-INDOOR-CYCLING@4x

INDOOR CYCLING

ONEGYM FOR EVERYONE

tRAINER VALENTIN G. – Luni-MIERCURI-Vineri: 20.00 

tRAINER CORNELIA NEGRUȚ – MARȚI-JOI: 20.00 

Indoor cycling-ul este o clasă specială care te ajută să pierzi în greutate, să elimini stresul și îmbunătăţeşte postura corpului și concentrarea mentală. Este o activitate aerobică ce se adresează tuturor vârstelor și nivelelor de fitness, efectuată pe biciclete statice.

EXTENSIVE INTERVAL CYCLING: Este o clasă care îți pune la încercare inima, extrem de eficientă pentru îmbunătățirea rezistenței, arderea grăsimilor și stimularea metabolismului.

FARTLEK CYCLING: Clasa dedicată începătorilor și intermediarilor ce are ca scop îmbunătățirea condiției fizice și creșterea rezistenței.

HILL CYCLING: Clasă în cadrul căreia pedalezi foarte greu. Vei simți că urci și cobori văi și dealuri, antrenamentul fiind conturat ca o plimbare lungă cu bicicleta prin munți, ce pune accent deosebit pe rezistenţa musculară și pe forța specifică.

Preț abonament: 

  • 119 LEI / 8 ȘEDINȚE / LUNĂ
  • 129 LEI / 12 ȘEDINȚE / LUNĂ 

ÎNCEPE ANTRENAMENTUL ACUM LA ONEGYM!

Cu abonamente flexibile, orar prelungit, o gamă variată de echipamente de cea mai bună calitate, dar și dotări de ultimă generație, ONEGYM Sală Fitness Galați va deveni locul tău preferat atunci când vei dori să faci mișcare. Te invităm să ne cunoaștem mai întâi!

ÎNSCRIE-TE LA PRIMUL ANTRENAMENT GRATUIT!