Tae Bo

Bag boxing

ONEGYM FOR EVERYONE

trainer mihaela gheba

Luni, Miercuri, VINERI: 17.00 

Total Awareness Excellent Body Obedience (TAE-BO) a fost inventat de Billy Blanks în anul 1980 și este o formă de aerobic executat în viteză care combină mișcări din tae kwon do, box, karate, balet și mișcări de dans hip-hop.

TAE-BO este singurul stil complet de fitness-aerobic care te ajută să scazi în greutate, să-ți tonifici și conturezi musculatura într-un mod armonios, să înveți câteva elemente de autoapărare și dans.

Îți îmbunătățești condiția fizică și mobilitatea, postura și echilibrul, îți da un bun tonus general și o sănătate de invidiat, te binedispune și te scapă de stres, toate acestea foarte ușor și într-un cadru foarte plăcut.

Acest sport este benefic pentru circulația sanguină, lucrând întreaga musculatură a corpului, îmbunătățind echilibrul, coordonarea, mobilitatea și întărind sistemul osos. Modul de execuție a exercițiilor este conceput astfel încât impactul negativ asupra articulațiilor să fie minim și asupra mușchilor maxim.  

preț abonament : 

  • 119 LEI / NELIMITAT / LUNĂ

ÎNCEPE ANTRENAMENTUL ACUM LA ONEGYM!

Cu abonamente flexibile, orar prelungit, o gamă variată de echipamente de cea mai bună calitate, dar și dotări de ultimă generație, ONEGYM Sală Fitness Galați va deveni locul tău preferat atunci când vei dori să faci mișcare. Te invităm să ne cunoaștem mai întâi!

ÎNSCRIE-TE LA PRIMUL ANTRENAMENT GRATUIT!