ONEGYM-AEEROBIC@4x

MORNING Aerobic

TRAINER loredana nare 

Program

Luni – Vineri: 08.10

Clasa de aerobic este acea clasă de fitness desfăşurată pe ritmul muzicii, combinând paşi simpli la o intensitate relativ înaltă, pe parcursul unei bucăţi mari de timp, cu scopul de îmbunătăţi sau menţine abilitatea de a transporta sau de a folosi oxigenul din organism.

Clasa de aerobic reprezintă un complex de mișcări și exerciții care antrenează toate grupele musculare. Corect executat, aerobicul este o soluție optimă pentru o persoană dornică să slăbească.

Cu alte cuvinte, o clasa de aerobic este acel mediu prietenos unde vii să slăbeşti, să faci sport şi să te distrezi în acelaşi timp, să te încarci cu energie pozitivă şi să pleci plin de încântare.

De-a lungul timpului clasele de aerobic s-au diversificat astfel încât au fost descoperite noi metode de antrenament în funcţie de accesoriile folosite (step, fitball, bosu, benzi elastice, sticks, etc.) şi de principiul utilizării intensităţii (interval de intensitate înaltă, joasă sau continuă).

PREȚ ABONAMENT: 

  • 109 LEI / NELIMITAT / LUNĂ 

ÎNCEPE ANTRENAMENTUL ACUM LA ONEGYM!

Cu abonamente flexibile, orar prelungit, o gamă variată de echipamente de cea mai bună calitate, dar și dotări de ultimă generație, ONEGYM Sală Fitness Galați va deveni locul tău preferat atunci când vei dori să faci mișcare. Te invităm să ne cunoaștem mai întâi!

ÎNSCRIE-TE LA PRIMUL ANTRENAMENT GRATUIT!