Clase Onegym

PERFECT BODY-BS&F

ONEGYM  for everyone

MARȚI, Joi: 18.30

Clasa de Perfect Body-BS&F reprezintă un nou concept de antrenament cu o intensitate mare de exerciții cardio și de tonifiere, în care vei putea lucra cu greutatea propriului corp, dar și cu accesorii de fitness pentru accentuarea efortului depus.

BENEFICII: Îmbunătățirea metabolismului și accentuarea arderii grăsimilor; Eliminarea țesutului adipos; Îmbunătățirea posturii și a tonusului general al corpului; Creșterea nivelului de rezistentă; Creșterea oxigenării și stimularea producerii de endorfine; Îmbunătățirea forței, rezistenței și a coordonării; Drenaj limfatic.

La clasă de Perfect Body -BS&F vei avea ocazia să treci prin mai multe antrenamente dedicate fiecărei grupe de mușchi, aceasta având un grad mediu de intensitate. Este vorba despre un antrenament complex de tonifiere, fiind totuși adresat atât începătorilor, cât și persoanelor mai avansate.

ÎNCEPE ANTRENAMENTUL ACUM LA ONEGYM!

Cu abonamente flexibile, orar prelungit, o gamă variată de echipamente de cea mai bună calitate, dar și dotări de ultimă generație, ONEGYM Sală Fitness Galați va deveni locul tău preferat atunci când vei dori să faci mișcare. Te invităm să ne cunoaștem mai întâi!

ÎNSCRIE-TE LA PRIMUL ANTRENAMENT GRATUIT!