Yoga

YOGA

ONEGYM for everyone

Trainer luiza bulgaru

LUNI, MIERCURI, vineri – 08.00

Marți, Joi – 19.30

 

Pentru a deschide ușa propriilor resurse, de peste 5000 de ani a apărut disciplina numită YogaPracticând-o, îți vei  îmbunătăți profund calitatea vieții, nu doar fizic ci și spiritual.

Yoga este un set integrat de principii și tehnici atemporale care are drept scop eliberarea potențialului minții, al sufletului și al musculaturii. Este drumul către sănătatea radioasă, fericire și împlinire interioară dar și sculptarea armonioasă a trupului tău, pentru că în fiecare postură (anasa) de yoga sunt implicate în mod direct toți mușchii corpului.

Exercițiile fizice în timpul antrenamentului te vor ghida precum o busolă interioară cu blândețe către propriul sine; îți vei depăși limite de toate felurile, așa încât la sfârșitul fiecărei ședințe vei radia tinerețe și vitalitate, cunoaștere și bucuria de a te privi în oglindă! 

pret abonament

  • 139 LEI / 8 ȘEDINȚE / LUNĂ
  • 159 LEI / 12 ȘEDINȚE / LUNĂ

ÎNCEPE ANTRENAMENTUL ACUM LA ONEGYM!

Cu abonamente flexibile, orar prelungit, o gamă variată de echipamente de cea mai bună calitate, dar și dotări de ultimă generație, ONEGYM Sală Fitness Galați va deveni locul tău preferat atunci când vei dori să faci mișcare. Te invităm să ne cunoaștem mai întâi!

ÎNSCRIE-TE LA PRIMUL ANTRENAMENT GRATUIT!